8 Ευχές

January 13, 2011 § Leave a comment

8 Ευχές

(Hatemost): Κοίτα τι κάνεις αν δεν διστάζεις να μιλάς, να σκέφτεσαι, να αγαπάς, να πολεμάς, να δοκιμάζεις στιγμές που δίνουν γνώση, στιγμές που βγάζεις δάκρυ. Να περπατάς με δακρυσμένο μάτι. Να βαδίζεις σ’ένα δρόμο χωρίς φως(ή να μην), ανάβεις φωτιές γιατί είσαι τυφλός(ή να μην). Χορεύεις στον παλμό γιατί δεν το’χεις ήδη κάνει. Να δώσεις χειραψίες, να ζωγραφίσεις με κοινό μελάνι. Αν δεν διστάσεις να φοβάσαι, θα ονειρεύεσαι το αύριο ένα level πιο ψηλά όταν κοιμάσαι. Σε ρίσκο να μπαίνεις, μα σίγουρος για σένα να’σαι. Μην διστάσεις ν’αγκαλιάσεις κάτι νέο, να το θυμάσαι. Μία ευχή από μένα προς το λαό. 8 τις κάνω, 8 φωνές, ευχές 8.

Μια πνοή στο λαό να ξυπνήσει. Δες πως παύουνε να πάλλονται οι καρδιές. Πάρε μαζί σου ότι έχεις ζήσει και φαντάσου στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές(2x).

(Φορτσάτος): Ανασαίνοντας σε μία γκρίζα Γη, ψάχνω ελπίδες. Αρχηγοί κρατών μας χωρίσανε σε πατρίδες, φανατίζοντας λαούς με σημαίες, εθνικισμό. Φέρνοντας φυλετικές διακρίσεις και το ρατσισμό. Χωρίζοντας τα χρώματα ξεχάσαν την αλήθεια. Αυτό που μας κάνει ανθρώπους είναι αυτό που πάλλεται στα στήθια. Ένα ήλιος, μία Γη, ένα έθνος και μια φυλή, ένας δρόμος να βαδίζουμε όλοι μαζί αρκεί. Παρωπίδες απ’τα μάτια βγάλε, αγάπη στον συνάνθρωπο. Διόρθωσε το σήμερα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που εύχομαι λοιπόν, πλανήτη Γη να γίνεις μια αγκαλιά για όλο τον κόσμο δίχως έθνη να συγκρίνεις.

Μια πνοή στο λαό να ξυπνήσει. Δες πως παύουνε να πάλλονται οι καρδιές. Πάρε μαζί σου ότι έχεις ζήσει και φαντάσου στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές(2x).

(Άσαρκος): Εύχομαι τώρα που κάθομαι και τα σκέφτομαι, να ξαναζωντανεύανε τα παιδιά που πεθαίνουνε. Ν’αγαπούσαμε όλοι να μην πολεμούσαμε. Να μέναμε πιτσιρικάδες και να το γλεντούσαμε. Τον αϊ Βασίλη καθημερινό επισκέπτη να’χαμε. Να μην υπήρχαν ασθένειες, να μην πονάγαμε. Να βλέπαμε όλες τις παγίδες, να μην πέφταμε. Να μην υπήρχανε δυσκολίες για ν’αποφεύγουμε. Όμως καλώς ή κακώς δεν θα’χε νόημα. Πρέπει κάπου κάπου να λύνουμε κάποιο πρόβλημα. Να παραμένουμε ζωντανοί και να μην κοιμόμαστε. Να βλέπουμε στα μάτια τη ζωή, να μην φοβόμαστε.

Μια πνοή στο λαό να ξυπνήσει. Δες πως παύουνε να πάλλονται καρδιές. Πάρε μαζί σου ότι έχεις ζήσει και φαντάσου στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές(2x).

Όλα τα χέρια στο διάστημα να δείχνουν στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές. Όλους μαζί θέλω ξανά να τραγουδήσουν στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές. Να νιώσουμε τίμιοι έτσι ώστε να γυρίσουν στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές. Οι φωνές όλου του κόσμου να ζητήσουν στιγμές καλύτερες μ’οχτώ ευχές.

Advertisements

Tagged: ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 8 Ευχές at Astonishing Flowers.

meta

%d bloggers like this: